Ιστορικό

Το σχολείο μας βρίσκεται στην οδό Κρήτης, ανατολικά της πόλης, κοντά στην παραλία. Ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχει αλλάξει τρεις στέγες (σχολικά κτίρια). Το πρώτο στεγαζόταν σε ένα διώροφο κτίσμα στην οδό Ηρώων, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στη γωνία Σταδίου και Ναυαρίνου. Το 1992, ύστερα από αιτήματα των εκπαιδευτικών στεγάστηκε στο κτίριο του Ορφανοτροφείου, το οποίο μοιράστηκε αργότερα με το Μουσικό Σχολείο. Στο σημερινό του νέο, σύγχρονο διδακτήριο στεγάζεται από το σχολικό έτος 2014-15.

Βασικός μας στόχος είναι ένα να έχουμε ένα σχολείο ζωντανό, χαρούμενο, σύγχρονο, εξωστρεφές, ασφαλές, στο οποίο τα παιδιά να έρχονται με χαρά και  να φεύγουν με χαμόγελο.

Εργαζόμαστε όλοι μαζί, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, για να είναι το σχολείο μας ανοιχτό στην κοινωνία, μία σύγχρονη και ενεργή κοινότητα μάθησης. Υλοποιούμε ευρωπαϊκά προγράμματα,  προωθούμε την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας με οργανωμένες δραστηριότητες έτσι ώστε η σχολική καθημερινότητα να είναι  πιο ευχάριστη και εποικοδομητική για τα παιδιά.

Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τουλάχιστον προσπαθούμε?